Samengestelde wedstrijd SGW Clusius Event bij Manege Beukers te Oudkarspel

Op 29, 30 en 31 mei 2015 vond bij manege Beukers te Oudkarspel de samengestelde wedstrijd SGW Clusius Event plaats. Op 30 mei was ik aanwezig om te fotograferen.

Het evenement bleek heel goed georganiseerd te zijn. Het 2 km lange parcours lag er geweldig bij met veel afwisseling. De hindernissen waren voor paarden en ruiters uitdagend, maar toch goed te overwinnen. Voor mij als paardenfotograaf was het de kunst om de meest spectaculaire hindernissen goed in beeld te brengen.

De hindernissen bij de waterbak, een hindernis met daarna een sterke afdaling en de laatste hindernis voor de finish bleken voor mij goed te fotograferen vanuit een plek, waarbij ik net genoeg tijd had om me te verplaatsen voor het juiste standpunt. De 150-600 mm telelens van Tamron bleek goed dienst te doen.

Juist het feit dat deze lens een groot zoombereik heeft, gaf mij ongekende mogelijkheden, hoewel snel schakelen tussen een brandpunt dat dichtbij lag en een brandpunt dat verder weg lag essentieel bleek te zijn. Ik was echter zeer tevreden over de resultaten van deze fotoshoot.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *