Fotoverslag paardenfotografie in het Amsterdamse Bos

Op 28 maart jongstleden organiseerde het SGW voor de eerste keer een samengestelde wedstrijd in het Amsterdamse Bos. Het parcours begon met drie achter elkaar staande hindernissen, waarna de ruiters een groot grasveld op reden om daar het tweede deel van het parcours af te leggen. Na dit onderdeel vertrokken de ruiters het bos in waar een aantal flinke hindernissen dienden te worden genomen.

De wedstrijd begon om 9.00 uur met de jeugdruiters en daarna gingen de volwassenen van start. Hoewel het best koud was en het af en toe motregende, was de opkomst van zowel ruiters als publiek groot. Er was tevens een gezellig strodorp waar men o.a. bij de cateringkar van Gewoon-geluk.nl een hartverwarmertje kon kopen.

Om een echt fotoverslag te maken heb ik natuurlijk alle locaties van de hindernissen bezocht. Sommige hindernissen zorgden voor goede en spectaculaire fotomomenten, waaronder de laatste hindernis voor de finish. De ruiters en amazones moesten door een ronding heen springen, wat voor sommige paarden nog wel een uitdaging bleek te zijn, maar voor mijn foto’s een mooi doorkijkje opleverde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *